Η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας

ψυγείων αυτοκινήτων, καλοριφέρ, βεντιλατέρ, ψυκτήρων λαδιού, αέρος, και κλιματιστικών

σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Τεράστια γκάμα προϊόντων και επιλογών για τη σωστή ψύξη της μηχανής σας για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων

Συνεχής επέκταση σε είδη και γκάμα προϊόντων για να καλύψουμε όλες τις ανάγκης για τη ψύξη της μηχανής σας. Κρατάμε στην αποθήκη μας περισσότερο από 18000 διαφορετικούς τύπους και μοντέλα.

Προσφέρουμε επιλογές πολλών επιλεγμένων προμηθευτών για τις ανάγκες σας

στο ψυγείο αυτοκινήτου, κλιματιστικών και ανταλλακτικών αυτών, ψυγείων καλοριφέρ, βελντιλατέρ, και ψυκτήρων λαδιού, αέρος

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς του γνωστού εργοστασίου υψηλής ποιότητας προϊόντα ΚΟΥΟRAD στην Ελλάδα και την Κύπρο

"Eιδικές κατασκευές κυψελών ψυγείων, ψυκτήρες λαδιού και αέρος, για να λύσουμε συγκεκριμένα προβλήματα υπερθέρμανσης του αυτοκινήτου σας, της γεννήτρια σας αγροτικών μηχανημάτων ή οποιουδήποτε οχήματος βαρέως τύπου. "

"Μετά από 50 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία του ψυγείου αυτοκινήτου και κλιματιστικών η εταιρεία μας έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με τη Ποιότητα, τη Τεχνογνωσία και την Αξιοπιστία"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ


Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς του γνωστού εργοστασίου υψηλής ποιότητας προϊόντων ΚΟΥΟRAD, AVA QUALITY COOLING A.C.R COOLING SYSTEM TITANX MAHLE στην Ελλάδα και την Κύπρο
koyorad-exclusive-partner-greece-cyprus.png
eikones-diafores-b2b-1.png
acr-logo.png
png_1.png
beher-mahale-250x250.jpg
achristou-radiators.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ψυγείων αυτοκινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, μικρών και μεγάλων φορτηγών και μηχανημάτων.

Μέσα στα πάνω από πενήντα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε καταφέρει να ταυτίσουμε το όνομα μας με την ποιότητα, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

ΠερισσότεραΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Κρατάμε στην αποθήκη μας περισσότερο από 18000 διαφορετικούς κωδικούς ειδών, για περισσότερες επιλογές προμηθευτών και για καλύτερη ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές.
  • Ψυγεία Αυτοκινήτων
  • Ψυγεία air condition και ανταλλακτικά
  • Ψυγεία Καλοριφέρ
  • Ψυγεία αέρος
  • Βεντιλατέρ
  • Ψυγείο λαδιού
  • Ψυγεία Αλουμινίου
  • Κυψέλες ψυγείων αυτοκινήτων
  • Κυψέλες intercooler
Image

Με πάνω από 50 χρόνια τεχνογνωσίας και μια τεράστια γκάμα προϊόντων προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης στην αγορά.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ειδικές Κατασκευές

Κατασκευάζουμε ειδικές κατασκευές κυψελών ψυγείων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

0+
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
0+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
0
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
0
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
© 2023 A.CHRISTOU S.A. | All Rights Reserved | Powered by LOGON Α.Ε.