Σχετικά με εμάς

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ψυγείων αυτοκινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, μικρών και μεγάλων φορτηγών και μηχανημάτων.

Μέσα στα εξήντα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε καταφέρει να ταυτίσουμε το όνομα μας με την ποιότητα, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

Στις αποθήκες μας κρατάμε περισσότερους από 18000 διαφορετικούς κωδικούς, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας επιλογές πολλών προμηθευτών για ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Λόγω της τεχνογνωσίας μας αλλά και του μεγάλου αριθμού αποθεμάτων στις αποθήκες μας, η Α. ΧΡΗΣΤΟΥ Α.Ε., μπορεί να δώσει το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης στην αγορά.
Image

AFTERMARKET SALES

Τα τελευταία χρόνια των δραστηριοτήτων μας ως κορυφαίοι εισαγωγείς συστημάτων ψύξης των αυτοκινήτων, έχουμε δημιουργήσει μια αξιόπιστη μάρκα με υψηλή αξία ανάκλησης, μεταξύ των επαγγελματιών πώλησης  aftermarket ανταλλακτικών ψύξης . Η Α. ΧΡΗΣΤΟΥ στηριγμένη στη δική της τεράστια βάση δεδομένων πελατών, με συνεχή υποστήριξη, τεράστια εμπειρία και βελτίωση προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και αποδεικνύεται προσοδοφόρα για όλους τους συνεργάτες.

Συγκεκριμένα, για να φτάσουμε σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας, έχουμε ορίσει πλήρως εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, για να αντιμετωπίζει  με ακρίβεια,  όλες τις ερωτήσεις, τις παραγγελίες και τα παράπονα των πελατών μας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Διαθέτουμε αποθήκες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, καλύπτοντας έτσι πλήρως, με ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων, δυναμικά και παραγωγικά, τις αγορές αυτές καθώς και άλλες γειτονικές Βαλκανικές χώρες.

ΠΕΛΑΤΕΣ
Στο πελατολόγιο μας συγκαταλέγονται εταιρείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εργαστήρια επιδιόρθωσης ψυγείων, συνεργία αυτοκινήτων, εταιρείες Δημοσίου, μεταφορικές εταιρείες και άλλοι πολλοί μεγάλοι και μικροί οργανισμοί.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κατασκευάζουμε ειδικές κατά παραγγελία κατασκευές κυψελών ψυγείων, intercooler και λαδιού, για να λύσουμε συγκεκριμένα προβλήματα υπερθέρμανσης αυτοκινήτων, φορτηγών αλλά και μηχανών.
Η γκάμα μας καλύπτει, ψυγεία αυτοκινήτων, κλιματιστικών και λαδιού, καλοριφέρ, βεντιλατέρ, intercooler, compressors καθώς και κυψελών ψυγείων.

Our mission

Be the best source of supply of automotive engine cooling components.
Provide quality products at best value and service.

Quality

Value

Diversity

© 2022 A.CHRISTOU S.A. | All Rights Reserved | Powered by LOGON Α.Ε.